مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ازدواج در 18 سالگي به عقيده بسياري از افراد خوب است و ايرادي ندارد. اما آيا ازدواج در 18 سالگي تصميم درستي است؟ با اينكه 18 سالگي در اكثر كشورها به عنوان سن قانوني براي ازدواج در نظر گرفته مي‌شود بسياري از خانواده‌ها هم چنان نگران ازدواج فرزندشان در اين سن هستند.

 

از جمله مسائلي كه باعث نگراني خانواده‌ها مي‌شود شامل بالا بودن سطح هيجانات، تصميم‌گيري هاي احساسي، در نظر نگرفتن پيچيدگي‌هاي ازدواج، عدم استقلال مالي، عدم مسئوليت پذيري و ساير مسائلي از اين دست است. با اين حال زوج هاي زيادي هم هستند كه در هجده سالگي ازدواج كرده‌اند و به خواسته‌هايشان در زندگي هم رسيدند، در ادامه راز موفقيت اين زوج‌ها را آورده‌ايم.

منبع: ازدواج در 18 سالگي چه ايرادي دارد ؟

ازدواج در 18 سالگي

ازدواج يكي از تصميم گيري هاي بزرگ در زندگي هر فردي است. انتخاب شخص مناسب براي سال ها زندگي مشترك بسيار دشوار است. فردي كه از لحاظ فرهنگي، اقتصادي و خانوادگي مناسب شما باشد و از لحاظ بلوغ به سن مناسبي رسيده باشد؛ مناسب ازدواج با شماست.

اما به طور كلي همه افراد خودشان مي‌توانند تصميم بگيرند كه براي ازدواج در سن پايين مناسب هستند يا خير. يعني اينكه خود فرد با ويژگي هاي شخصيتي كه دارد مي‌تواند به نتيجه مطلوبي از آمادگي به ازدواج برسد. به همين دليل است كه ازدواج در 18 سالگي براي عده اي مناسب است و براي عده اي نامناسب. براي خودشناسي حتما از روانشناس كمك بگيريد.

براي عضويت در كانال تلگرامي ذهن نو ديدن نماييد.

آيا دختر و پسرها براي ازدواج در 18 سالگي آماده هستند؟

در اكثر كشورها 18 سالگي سن قانوني است و افراد در اين سن مي‌توانند به طور رسمي براي شروع زندگي مشترك و ازدواج در 18 سالگي اقدام كنند. در كشور ما منع قانوني براي ازدواج زير 18 ساله‌ها وجود ندارد اما به طور كل بازهم بسياري از خانواده‌ها تا قبل از آن از ازدواج فرزندشان ممانعت مي‌كنند. همچنين در سن 18 سالگي نيز بسياري از والدين نگران ازدواج فرزندشان هستند و نمي‌دانند اين تصميم كار درستي است يا خير. 

حقيقت امر اين است كه صرفا رسيدن به يك سن خاص افراد را براي آغاز زندگي مشترك آماده نمي‌كند. بلكه زوجين بايد از نظر عقلاني و روانشناختي به بلوغ برسند و مهارت‌هاي لازم براي اداره زندگي را تمرين نمايند. به همين دليل برخي مناسب ترين افراد جهت ازدواج در 18 سالگي هستند. براي اطمينان يافتن از اين مسئله كه آيا دختر و پسر واقعا براي ازدواج آماده هستند و تصميم‌شان صرفا يك تصميم احساسي نيست، مراجعه به يك روانشناس و دريافت مشاوره پيش از ازدواج تا حد زيادي موثر است. 

ازدواج در 18 سالگي | نكاتي كه بايد به آن‌ها توجه كنيد

بسياري از افراد در 18 سالگي هنوز در حال و هواي نوجواني هستند. و براي پذيرفتن مسئوليت‌هاي دوران بزرگسالي آمادگي لازم را ندارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه در صورت تصميم گيري براي ازدواج در 18 سالگي با چالش‌هاي مضاعفي روبه‌رو شوند. براي اينكه بتوانيد در اين برهه زماني خاص انتخاب مناسبي داشته باشيد، توجه به توصيه‌ها و نكات زير به شما كمك مي‌كند.

🟢 بررسي كنيد كه چقدر تحت تاثير عواطف خود هستيد

براي ازدواج در 18 سالگي بايد عواطف را بررسي كنيد. يكي از ويژگي‌هاي دوران نوجواني شدت گرفتن عواطف و احساسات است. اين موضوع مي‌تواند در تصميم گيري‌ هاي مهم زندگي نيز تاثير بگذارد و باعث شود كه ما احساساتي عمل كنيم. براي پيشگيري از اين مشكل از خود بپرسيد كه اگر عشق و علاقه‌اي‎ وجود نداشت، آيا بازهم دليلي براي ازدواج در اين سن داشتيد؟ آن دلايل چه چيزهايي هستند و تا چه حد به واقعيت نزديك‌اند؟

🟣 براي ازدواج در 18 سالگي شتابزده عمل نكنيد

يكي ديگر از علائمي كه نشان مي‌دهد هنوز دوره نوجواني را به طور كامل پشت سر نگذاشته‌ايد و براي ازدواج در 18 سالگي مناسب نيستيد؛ شتاب زدگي و تمايل به تصميم‌ گيري فوري است. چرا كه نوجوانان تكانشگري بالاتري دارند و كمتر مي‌توانند براي رسيدن به خواسته‌هاي خود صبر و حوصله به خرج دهند.

آگاهي از اين ويژگي به شما كمك مي‌كند تا هنگامي كه مي‌خواهيد براي ازدواج تصميم بگيريد كمي تامل كرده و شرايط را بيشتر ارزيابي نماييد. در اين شرايط مراجعه به يك روانشناس به شما كمك مي‌كند تا راحت‌تر بتوانيد بر تكانشگري خود غلبه نماييد.

🟡 به آينده و جزئيات آن فكر كنيد

بسياري ار كساني كه هنوز در حال و هواي نوجواني به سر مي‌برند هيچ چشم اندازي در مورد آينده ندارند. آن‌ها فقط به نيازهاي خود در همين لحظه كنوني فكر مي‌كنند و اين طور به نظرشان مي‌رسد كه ازدواج در 18 سالگي بهترين تصميم براي حل و فصل نيازهايشان است.

اما يك انسان بالغ مي‌تواند ازدواج را از ابعاد مختلف مورد بررسي قرار دهد، در ذهن خود آينده را با شريك زندگي‌اش تجسم كند و خود را براي جزئيات مختلف زندگي مشترك نظير همسرداري، به دنيا آوردن فرزند، كسب درآمد كافي براي خانواده، تربيت فرزندان، ارتباط با خانواده همسر و … آماده نمايد.

🟠 قبل ازدواج در 18 سالگي براي خودشناسي تلاش نماييد

بسياري از زوجين هنگامي كه تصميم به ازدواج در 18 سالگي مي‌گيرند، بيش از هرچيز بر شناخت يكديگر تمركز مي‌كنند. اين در حالي است كه مقدمه شناخت همسر رسيدن به شناخت كافي در مورد خود است. زيرا آن‌هايي كه خودشناسي بالايي دارند، ملاك‌ها و معيارهاي زندگي‌شان را به دقت مي‌شناسند و به اين ترتيب مي‌توانند بررسي كنند كه آيا فرد مقابل با ارزش‌ها و معيارهايي كه در ذهن پرورانده‌اند تطابق دارد يا نه.

اگر زوجين در 18 سالگي هنوز درگير چالش‌هاي نوجواني باشند، در شناخت خود و ديگري با مشكلات زيادي مواجه خواهند شد. در اين شرايط آن‌ها نوعي بحران هويت حل نشده را تجربه مي‌كنند كه باعث مي‌شود علايق و خواسته‌هاي خود را نشناسند و ندانند كه از زندگي چه مي‌خواهند. مسلما كسي كه در اين زمينه‌ها مشكل دارد نمي‌تواند رفتار با ثباتي با همسر خود نيز داشته باشد كه اين مسئله زمينه بروز انواع تعارض‌ها و مشكلات زناشويي را در ازدواج در 18 سالگي فراهم مي‌كند.

🔴 از متخصص كمك بگيريد

بررسي اين مسئله كه آيا از آمادگي لازم براي ازدواج در 18 سالگي برخوردار هستم يا خير كار چندان آساني است. اكثر كساني كه تصميم مي‌گيرند زندگي مشترك را به طور رسمي آغاز كنند، اين آمادگي را در خود مي‌بينند در حالي كه بسياري از آن‌ها از ضعف‌هاي خود آگاهي ندارند.

مراجعه به يك روانشناس و دريافت مشاوره پيش از ازدواج به شما كمك مي‌كند تا بدانيد پيش نيازهاي اساسي ازدواج چه چيزهايي هستند و آيا شما از اين پيش نيازها بهره برده‌ايد يا خير. همچنين روانشناس مي‌تواند روي مهارت‌هاي لازم براي شروع زندگي مشترك كار كند و به شما ياري برساند تا با ديد بازتر و توانمندي بيشتر براي ازدواج اقدام نماييد.

كلام آخر

ازدواج در 18 سالگي مساله رسيدن به خودآگاهي و شناخت از فرد مقابل است. به همين جهت تنها شخصي كه مي‌تواند به راحتي بگويد شما براي ازدواج در اين سن مناشب هستيد يا خير، خودتان هستيد. البته كه با كمك روانشناس مي‌توانيد به شخصيت خود پي ببريد و نسبت به سن ازدواج خود آگاه شويد.

براي شناسايي از شخصيت خود حتما از روانشناس كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج در 18 سالگي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا 18 سالگي براي ازدواج دختر زود است؟

نمي توان به طور كل براي همه يك نسخه را تجويز كرد. آنچه در پاسخ به اين سوال اهميت دارد اين است كه بررسي كنيد در 18 سالگي به طور سالم بحران‌هاي نوجواني را پشت سر گذاشته‌ايد و يا آيا از بلوغ روانشناختي كافي براي شروع زندگي مشترك برخوردار هستيد يا خير.

منبع: ازدواج در 18 سالگي چه ايرادي دارد ؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/5/14  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]

آيا ازدواج در 18 سالگي تصميم درستي است؟ با اينكه 18 سالگي در اكثر كشورها به عنوان سن قانوني براي ازدواج در نظر گرفته مي‌شود بسياري از خانواده‌ها هم چنان نگران ازدواج فرزندشان در اين سن هستند. از جمله مسائلي كه باعث نگراني خانواده‌ها مي‌شود شامل بالا بودن سطح هيجانات، تصميم‌گيري هاي احساسي، در نظر نگرفتن پيچيدگي‌هاي ازدواج، عدم استقلال مالي، عدم مسئوليت پذيري و ساير مسائلي از اين دست است. با اين حال زوج هاي زيادي هم هستند كه در هجده سالگي ازدواج كرده‌اند و به خواسته‌هايشان در زندگي هم رسيدند، در ادامه راز موفقيت اين زوج‌ها را آورده‌ايم.

منبع : ازدواج در 18 سالگي چه ايرادي دارد

آيا دختر و پسرها براي ازدواج در 18 سالگي آماده هستند؟

در اكثر كشورها 18 سالگي سن قانوني است و افراد در اين سن مي‌توانند به طور رسمي براي شروع زندگي مشترك اقدام كنند. در كشور ما منع قانوني براي ازدواج زير 18 ساله‌ها وجود ندارد اما به طور كل بازهم بسياري از خانواده‌ها تا قبل از آن از ازدواج فرزندشان ممانعت مي‌كنند. همچنين در سن 18 سالگي نيز بسياري از والدين نگران ازدواج فرزندشان هستند و نمي‌دانند اين تصميم كار درستي است يا خير. براي آشنايي با پيامدهاي ازدواج زودهنگام كليك كنيد.

حقيقت امر اين است كه صرفا رسيدن به يك سن خاص افراد را براي آغاز زندگي مشترك آماده نمي‌كند. بلكه زوجين بايد از نظر عقلاني و روانشناختي به بلوغ برسند و مهارت‌هاي لازم براي اداره زندگي را تمرين نمايند. براي اطمينان يافتن از اين مسئله كه آيا دختر و پسر واقعا براي ازدواج آماده هستند و تصميم‌شان صرفا يك تصميم احساسي نيست، مراجعه به يك روانشناس و دريافت مشاوره پيش از ازدواج تا حد زيادي موثر است. براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

ازدواج در 18 سالگي | نكاتي كه بايد به آن‌ها توجه كنيد

بسياري از افراد در 18 سالگي هنوز در حال و هواي نوجواني هستند و براي پذيرفتن مسئوليت‌هاي دوران بزرگسالي آمادگي لازم را ندارند. همين مسئله باعث مي‌شود كه در صورت تصميم گيري براي ازدواج با چالش‌هاي مضاعفي روبه‌رو شوند. براي اينكه بتوانيد در اين برهه زماني خاص انتخاب مناسبي داشته باشيد، توجه به توصيه‌ها و نكات زير به شما كمك مي‌كند.

1- بررسي كنيد كه چقدر تحت تاثير عواطف خود هستيد

يكي از ويژگي‌هاي دوران نوجواني شدت گرفتن عواطف و احساسات است. اين موضوع مي‌تواند در تصميم گيري‌هاي مهم زندگي نيز تاثير بگذارد و باعث شود كه ما احساساتي عمل كنيم. براي پيشگيري از اين مشكل از خود بپرسيد كه اگر عشق و علاقه‌اي‎ وجود نداشت، آيا بازهم دليلي براي ازدواج در اين سن داشتيد؟ آن دلايل چه چيزهايي هستند و تا چه حد به واقعيت نزديك‌اند؟

2- براي ازدواج در 18 سالگي شتابزده عمل نكنيد

يكي ديگر از علائمي كه نشان مي‌دهد هنوز دوره نوجواني را به طور كامل پشت سر نگذاشته‌ايد شتابزدگي و تمايل به تصميم‌گيري فوري است. چرا كه نوجوانان تكانشگري بالاتري دارند و كمتر مي‌توانند براي رسيدن به خواسته‌هاي خود صبر و حوصله به خرج دهند. آگاهي از اين ويژگي به شما كمك مي‌كند تا هنگامي كه مي‌خواهيد براي ازدواج تصميم بگيريد كمي تامل كرده و شرايط را بيشتر ارزيابي نماييد. در اين شرايط مراجعه به يك روانشناس به شما كمك مي‌كند تا راحت‌تر بتوانيد بر تكانشگري خود غلبه نماييد.

3- به آينده و جزئيات آن فكر كنيد

بسياري ار كساني كه هنوز در حال و هواي نوجواني به سر مي‌برند هيچ چشم اندازي در مورد آينده ندارند. آن‌ها فقط به نيازهاي خود در همين لحظه كنوني فكر مي‌كنند و اين طور به نظرشان مي‌رسد كه ازدواج بهترين تصميم براي حل و فصل نيازهايشان است. اما يك انسان بالغ مي‌تواند ازدواج را از ابعاد مختلف مورد بررسي قرار دهد، در ذهن خود آينده را با شريك زندگي‌اش تجسم كند و خود را براي جزئيات مختلف زندگي مشترك نظير همسرداري، به دنيا آوردن فرزند، كسب درآمد كافي براي خانواده، تربيت فرزندان، ارتباط با خانواده همسر و … آماده نمايد.

 

بيشتر بخوانيد : سن ازدواج

 

4- قبل ازدواج در 18 سالگي براي خودشناسي تلاش نماييد

بسياري از زوجين هنگامي كه تصميم به ازدواج مي‌گيرند، بيش از هرچيز بر شناخت يكديگر تمركز مي‌كنند. اين در حالي است كه مقدمه شناخت همسر رسيدن به شناخت كافي در مورد خود است. زيرا آن‌هايي كه خودشناسي بالايي دارند، ملاك‌ها و معيارهاي زندگي‌شان را به دقت مي‌شناسند و به اين ترتيب مي‌توانند بررسي كنند كه آيا فرد مقابل با ارزش‌ها و معيارهايي كه در ذهن پرورانده‌اند تطابق دارد يا نه. براي شناخت ملاك هاي انتخاب همسر كليك كنيد.

اگر زوجين در 18 سالگي هنوز درگير چالش‌هاي نوجواني باشند، در شناخت خود و ديگري با مشكلات زيادي مواجه خواهند شد. در اين شرايط آن‌ها نوعي بحران هويت حل نشده را تجربه مي‌كنند كه باعث مي‌شود علايق و خواسته‌هاي خود را نشناسند و ندانند كه از زندگي چه مي‌خواهند. مسلما كسي كه در اين زمينه‌ها مشكل دارد نمي‌تواند رفتار با ثباتي با همسر خود نيز داشته باشد كه اين مسئله زمينه بروز انواع تعارض‌ها و مشكلات زناشويي را فراهم مي‌كند.

5- از متخصص كمك بگيريد

بررسي اين مسئله كه آيا از آمادگي لازم براي ازدواج برخوردار هستم يا خير كار چندان آساني است. اكثر كساني كه تصميم مي‌گيرند زندگي مشترك را به طور رسمي آغاز كنند، اين آمادگي را در خود مي‌بينند در حالي كه بسياري از آن‌ها از ضعف‌هاي خود آگاهي ندارند. مراجعه به يك روانشناس و دريافت مشاوره پيش از ازدواج به شما كمك مي‌كند تا بدانيد پيش نيازهاي اساسي ازدواج چه چيزهايي هستند و آيا شما از اين پيش نيازها بهره برده‌ايد يا خير. همچنين روانشناس مي‌تواند روي مهارت‌هاي لازم براي شروع زندگي مشترك كار كند و به شما ياري برساند تا با ديد بازتر و توانمندي بيشتر براي ازدواج اقدام نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 
 

سوالات متداول

آيا 18 سالگي براي ازدواج دختر زود است؟

نمي توان به طور كل براي همه يك نسخه را تجويز كرد. آنچه در پاسخ به اين سوال اهميت دارد اين است كه بررسي كنيد در 18 سالگي به طور سالم بحران‌هاي نوجواني را پشت سر گذاشته‌ايد و يا آيا از بلوغ روانشناختي كافي براي شروع زندگي مشترك برخوردار هستيد يا خير.

 

 

 

 

منبع : ازدواج در 18 سالگي چه ايرادي دارد

 
امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/5/10  ] [ ۱۷ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 2
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب